1. Skip to Menu
 2. Skip to Content
 3. Skip to Footer

hotel villa cezar - kastela

smjestaj sobe i apartmani - upit za smjestaj

powered by TripAdvisor

jam transfer

jam yact supply

Greška
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Kaštel Lukšić" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Villa Cezar - Apartmani & Sobe

Apartmani i sobe - hotel villa cezar - kastelaU Kaštel Lukšiću, na pola puta između Splita i Trogira smjestila se Villa Cezar. Idealna lokacija - nedaleko od Stare Kastelanske ceste, a ipak dovoljno udaljeno da Vam pruži mir i tišinu koji su Vam potrebni. Ukoliko uživate u malim obiteljskim hotelima i toploj atmosferi onda ćete uživati i u čarima koje pruža Villa Cezar.

Na raspolaganju Vam je devet moderno i komforno uređenih soba, te tri apartmana koji mogu primiti do četiri osobe. Sve naše smještajne jedinice su klimatizirane, moderno opremljene, sa besplatnim bežičnim pristupom internetu, kako u svim sobama tako i u svim javnim prostorijama. Svaka soba ima vlatitu kupaonicu opremljenu ručnicima,sušilom za kosu, I toaletnim potrepštinama. Ono čime se posebno ponosimo je čistoća I urednost naših smještajnih jedinica.

Villa Cezar Vam garantira ugodan odmor na anatomskim madracima. Dan započnite ukusnim doručkom. Sami se poslužite s bogatog buffet stola, gdje Vas čekaju domaći kruh, hladni naresci, namazi, sok od naranče, topli napitci i topla jela: više vrsta jaja, hrenovke, pohani kruh i druga ukusna jela. Provedite večer u ugodnoj Kaštelanskoj atmosferi, a pritom upoznajte grad Kaštela, znamenitosti i zabavu koja Vam se nudi ili se odmorite u miru svoje sobe.

U sklopu Ville Cezar nalazi se I privatni parking rezerviran za naše goste. Radno vrijeme recepcije je od 07:00 do 23:00 (Ukoliko dolazite kasnijim letom ili se ne stignete prijaviti do 23:00 sata molimo Vas da nas na vrijeme obavijestite.)

Hvala Vam što ste posjetili www.villa-cezar.com. veselimo se Vašoj posjeti Villi Cezar u Kaštel Lukšiću. Dobro došli!

U Kaštel Lukšiću, na pola puta između Splita i Trogira, smjestila se Villa Cezar. Na idealnoj lokaciji, nedaleko od stare kastelanske ceste, a ipak dovoljno udaljeno da Vam pruži mir i tišinu koji su Vam potrebni. Ukoliko uživate u malim obiteljskim hotelima i toploj atmosferi onda ćete uživati i u čarima koje pruža Villa Cezar.