1. Skip to Menu
 2. Skip to Content
 3. Skip to Footer

hotel villa cezar - kastela

Izleti

Cetina - Rafting…

Cetina - Rafting

Rafting je bez sumnje jedan od najuzbudl…

Read More...

Dubrovnik…

Dubrovnik

Dubrovnik je grad s iznimnom kulturnom,…

Read More...

Hvar…

Hvar

Grad Hvar privlači mnoge turiste zbog sv…

Read More...

Kornati…

Kornati

Nacionalni park Kornati zauzima površinu…

Read More...

Međugorje…

Međugorje

Pridružite se našem izletu da biste doži…

Read More...

Plitvička jezera…

Plitvička jezera

Smještena u gustoj šumi, Plitvička jezer…

Read More...

Šibenik - slapovi Krke…

Šibenik - slapovi Krke

Vožnja autobusom do Šibenika radi posjet…

Read More...

Split - Solin - Trogir…

Split - Solin - Trogir

Jutarnji obilazak grada s tradicijom dug…

Read More...

Split-Solin…

Split-Solin

Jutarnji obilazak grada s tradicijom dug…

Read More...

smjestaj sobe i apartmani - upit za smjestaj

powered by TripAdvisor

jam transfer

jam yact supply

Greška
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Kaštel Lukšić" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

O Nama

Tvrka Jam Group osnovana je prenamjenom stambenog objekta u Kaštel Lukšiću u turistički obrt za pružanje usluga smještaja u sobama i apartmanima, 2003. godine pod imenom Obrt za ugostiteljstvo i turizam Cezar. Uz ulaganja od preko 500.000 kuna otvoren je objekt s nekoliko soba i apartmana za iznajmljivanje.

Posao je 2004. godine proširen preuzimanjem turističke agencije Tour Adria, te spajanjem te dvije djelatnosti u tvrtku Tour Adria-Cezar. Uspješno poslovanje je nastavljeno kroz iznajmljivanje soba i apartmana, prodaju avio karata i posredovanje u prodaji turističkih aranžmana.

U 2007. godini uz ulaganja od 2.000.000 kn dolazi do proširenja smještajnih kapaciteta i proširenja djelatnosti na ugostiteljstvo –otvaranjem restorana u sklopu smještajnog objekta. Objekt je preimenovan u Apart hotel Villa Cezar i nastavlja svoje uspješno poslovanje.

jam transferSlijedeći trendove u turizmu u 2008. godini pokrenuta je internetska stranica i rezervacijski sustav za kupnju usluga transfera www.jamtransfer.com. JamTransfer je prva stranica u regiji putem koje je moguće pronaći i putem interneta kupiti transfer između zračnih luka i destinacija u Hrvatskoj.

jam groupKrajem 2008. godine proširenjem djelatnosti na Jam Yacht Supply, on-line trgovinu i servis za nabavu namirnica i potrepština za krstarenja jahtama i/ili jedrilicama u Hrvatskoj, ime tvrtke promijenjeno je u Jam Group. Djelatnosti tvrtke Jam Group pokrivaju pružanje usluga smještaja, prehrane, posredničke turističke agencije, organizaciju i izvođenje transfera, prodaju proizvoda putem on-line trgovine.

jam zacht supplyKroz dugogodišnje iskustvo u organizaciji transfera i brojne kontakte s gostima, zapazili smo nedostatak adekvatne usluge nabave namirnica i osnovnih potrepština koje su nužne gostima koji svoj odmor provode na unajmljenim plovilima na Jadranu. Tako smo došli na ideju pokretanja trgovine koja bi svoje usluge pružala na internetu, kako bi bila dostupna gostima još dok su u svojim domovima u inozemstvu, te pokrenuli stranicu: www.jamyachtsupply.com.

Naši djelatnici su profesionalci s dugogodišnjim iskustvom u poslovima najma jahti i plovila, te u trgovini prehrambenim proizvodima. U kreiranje ove stranice i njenu tehničku izvedbu uloženo je puno truda, znanja i iskustva – pa nam s povjerenjem možete prepustiti da za Vas obavimo nabavu i dostavu namirnica i ostalih potrepština.

 

Razvojni Planovi

Vizija tvrtke je pružiti kompletne i kvalitetne prateće usluge u ugostiteljstvu i turizmu, te ih ponuditi gostima putem interneta. Pri tom se velika sredstva ulažu u razvoj ljudskih resursa i tehnoloških komponenti. Trenutno zapošljavamo desetak djelatnika, koji su profesionalni, kreativni i pouzdani. Oni su najbolja garancija kvalitetne i pouzdane usluge našim klijentima i poslovnim partnerima.
Financijska stabilnost i daljnja ulaganja u razvoj glavna su karakteristika Jam Grupe kao organizirane i uspješno vođene tvrtke.

 

Partneri

Uspješno surađujemo s brojnim tvrtkama u Hrvatskoj i inozemstvu na svim područjima našeg djelovanja, a neke od njih su: Generalturist, Atlas, Split Tours, Olymp Tours, Tondach, Porsche Inter Auto, ZIK, Vodotehnika, MTČ, Zračna Luka Split i brojni drugi.

Uredi i Uprava

Uredi i uprava tvrtke nalaze se u sklopu Ville Cezar, u Kaštel Lukšiću, na adresi: Cesta Dr. Franje Tuđmana 818, 21215 Kaštel Lukšić..

Kontakt osobe:

Jam Group
Glavni direktor: Josip Mandić

Telefon / Fax:
+385 21 26 26 47
+385 21 34 34 22